PRODUK
Waca liyane
Tujuane yaiku gawe marem para pelanggan kanthi presisi sing dhuwur lan kualitas sing dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa rumangsa nyaman lan yakin karo barang-barang kita ing aplikasi kasebut.
Kualitas paling apik sing duwe kertu Magnetik paling apik Rega Pabrik - Pabrik Kemasan P.Y.P
Kualitas paling apik sing duwe kertu Magnetik paling apik Rega Pabrik - Pabrik Kemasan P.Y.P
PYP Packaging Best Magnetic card holder Rega Pabrik - PYP Packaging, PYP nduwe link produk sing paling lengkap, kayata toploaders populer saiki, semi kaku, turu kertu, wadhah kertu magnetik, kanggo nyukupi panjaluk barang sampeyanPYP Packaging Best Quality Best Best Magnetic card holder Rega Pabrik - PYP Packaging Factory, PYP nduweni layanan pra-sales lan layanan sawise adol sing paling sampurna kanggo nglindhungi pengalaman blanja sampeyan
Pemasok toploader PYP China, toploader grosir
Pemasok toploader PYP China, toploader grosir
PYP minangka pemasok paling profesional ing China, kanthi rega terjangkau, kualitas dhuwur, sikap layanan sing apik, lan pasokan produk sing paling lengkap, tetep kerjasama karo merek terkenal ing saindenging taun.Super cetha, biasa 3 "x 4" Toploader kanggo kertu ukuran standar (2-1 / 2 "x 3-1 / 2"). Plastik kaku nyakup kertu lan tetep resik nalika nyegah karusakan. 25 Toploaders saben paket.Ukuran kanggo nahan kertu ukuran standar 2-1/2" x 3-1/2" (63.5mm x 88.9mm)1.Ngemu kertu nganti 35pt kekandelan2. Tetep kertu resik3.Ultra cetha lan construction awetCocog kanggo kabeh kertu dagang ukuran standar kayata kertu Bal-balan, kertu baseball, kertu basket, Skylanders, Pokemon, Top Trumps, Kartu Gaming, kertu serangan, kertu MTG, kertu PECS, kertu proxy, foto mini, lsp
China 3 "x 4" Toploaders Biasa& Produsen Card Sleeves (100 count retail pack) - P.Y.P Packaging
China 3 "x 4" Toploaders Biasa& Produsen Card Sleeves (100 count retail pack) - P.Y.P Packaging
P.Y.P Packaging China 3" x 4" Toploader Biasa& Produsen Card Sleeves (100 count retail pack) - P.Y.P Packaging, PYP nduwe link produk sing paling lengkap, kayata toploader populer saiki, semi kaku, turu kertu, wadhah kertu magnetik, kanggo nyukupi kabutuhan barang sampeyan.
Produsen wadhah kertu semi kaku China - Kemasan PYP
Produsen wadhah kertu semi kaku China - Kemasan PYP
PYP Packaging China card saver produsen wadhah kertu semi kaku - PYP Packaging, PYP duwe pabrik 2000 meter persegi, luwih saka 80 karyawan trampil lan 10 jalur produksi
3 "X 4" Clear Biasa Toploader Kabeh Ukuran

Nglindhungi kertu dagang larang regane karo PYP Toploaders asli! Proteksi plastik kaku iki digawe nganggo PVC sing cetha banget supaya kertu sampeyan aman kanggo panyimpenan, tampilan, sajrone perdagangan lan ing kiriman.Yen sampeyan kasengsem karo produk kasebut, hubungi wae yen bisa!

  • Nglindhungi kertu dagang larang regane karo PYP Toploaders asli
  • Ukuran kanggo nahan kertu ukuran standar 2-1/2" x 3-1/2" (63.5mm x 88.9mm) nganti ketebalan 35 poin
  • Digawe nganggo plastik PVC super bening lan kaku
  • Konstruksi awet njaga kertu aman kanggo panyimpenan, tampilan lan transit


Babagan awake dhewe

Dongguan Continenet Fame Packaging Ltd. minangka produsen pasokan hobi kanthi pirang-pirang taun.

PYP. protectyouplay wis nggawe produk kualitas dhuwur, biaya efektif sing dirancang kanggo nglindhungi, nyimpen, lan nampilake koleksi. Kayata Rekam& Persediaan LP, Persediaan Kartu Game, Persediaan Kartu Olahraga, Persediaan Kartu Dagang, Persediaan Buku Komik, Koin& Penyetor mata uang, Foto& Poster& Perlengkapan Percetakan, Toploader, lsp. Kita usaha kanggo nyedhiyakake rega, kualitas, lan layanan paling apik ing industri hobi.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

Kirimake priksaan sampeyan