Pabrik kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi pasokan hobi sing paling gedhe ing endi wae.

sales@protectyouplay.com
Pasokan Hobi
Produsen lan eksportir sing paling profesional
  • Desain Kita
    Kejabi keunggulan kita ing bisnis ODM.
  • Ngalami pengalaman
    Kita wis ngirim atusan produk menyang.
  • Produktivitas
    Sistem pengendalian kualitas produk sing ketat.
LAYANAN OEM / ODM
Perusahaan kita wis nggawe produk bermutu, efektif kanthi biaya sing dirancang kanggo nglindhungi, nyimpen, lan nampilake koleksi.
Protect You Play (P.Y.P.) minangka merek Topbest (Hong Kong) Enterprise Limited, pabrik kami duwe komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi regane paling gedhe ing pasokan hobi sing kasedhiya ing endi wae. Kita layanan lan ngirim langsung menyang distributor, pengecer, lan konsumen ing saindenging jagad.
Waca liyane
*
PRODUK
China Anti-Static Rice Paper LP Lengan klambi (gaya MOFI, cetakan kustom kasedhiya)
China Anti-Static Rice Paper LP Lengan klambi (gaya MOFI, cetakan kustom kasedhiya)
1. Lengan rekor premium telung lapis, anti-statis,. 2. Kertas krim 80gsm lan poli-lapisan anti-statis 20micorn.
2020/08/23
Kantong rekor plastik
Kantong rekor plastik
1. Lengan kristal bening, transparan. 2. BOPP utawa Polipropilena.
2020/08/24
Anti-statis babak ngisor lengen klambi jero
Anti-statis babak ngisor lengen klambi jero
1. Anti-statis lengen jero ngisor. 2. Ukurane pas banget kanggo rekaman lan Gampang nyelehake rekaman menyang jaket.
2020/08/24
Lengan Pelindung Kertu Game Berkualitas Tinggi
Lengan Pelindung Kertu Game Berkualitas Tinggi
Kualitas premium, kejelasan sing dhuwur, panyegelan kuwat, lan pemotongan sing tepat.
2020/08/24
Waca liyane
*
Babagan Kita
Pabrik kita didegake ing taun 2009.
Packaging Fame Continental Dongguan minangka salah sawijining pabrikan lan eksportir pasokan hobi sing paling profesional, produk utama yaiku Rekam
& Alat Musik, Game
& Pasokan Kertu Olahraga, Pasokan Kertu Dagang, Pasokan Kertu Olahraga, Pasokan Komik, Koin
& Pasokan Mata Uang, Phots
& Poster
& Alat cetak, Toploader. Perusahaan kita wis nggawe produk bermutu, larang, sing dirancang kanggo nglindhungi, nyimpen, lan nampilake koleksi. Kita ngupayakake nyedhiyakake sampeyan pengalaman blanja paling apik kanggo kabeh kebutuhan suplai hobi. Perusahaan kami bisa nyedhiyakake rega, kualitas, lan layanan sing paling apik kanggo pasokan hobi.
  • 2009+
    Perusahaan Perusahaan
  • 200+
    Personel perusahaan
  • 2000+
    Area Pabrik
  • OEM
    Solusi khusus OEM
*
KASUS
Protein’s largest business needs.
Protein’s largest business needs.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante.
2019/12/31
Protein’s largest business needs.
Protein’s largest business needs.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante.
2019/12/31
Protein’s largest business needs.
Protein’s largest business needs.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante.
2019/12/31
Waca liyane
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tulis menyang kita