Pabrik kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan kalayan nilai paling ageung dina pasokan hobi anu aya dimana waé.

sales@protectyouplay.com
Pasokan hobi
Pabrikan sareng éksportir anu paling propésional
  • Desain kami
    Di sagigireun kaunggulan urang dina bisnis ODM.
  • Ngalaman
    Kami parantos ngintunkeun ratusan produk kami ka.
  • Produktivitas
    Sistem pangendali kualitas produk ketat.
LAYANAN OEM / ODM
Perusahaan kami parantos ngadamel produk anu bermutu, biaya épéktip anu dirancang pikeun ngajagi, nyimpen, sareng ningalikeun koleksi.
Protect You Play (P.Y.P.) mangrupikeun mérek Topbest (Hong Kong) Enterprise Limited, pabrik kami komitmen pikeun nyayogikeun nasabah nilai paling ageung dina pasokan hobi anu aya dimana waé. Kami jasa sareng ngirim langsung ka distributor, pangecér, sareng konsumén di panjuru dunya.



P.Y.P Packaging mangrupikeun produsén Suplai Koléksi anu pangsaéna di Cina, produk utama kalebet Rékam Panyimpenan Rékam, Panyimpenan Kartu Gaming& Pasokan, Perlengkapan Kartu Dagang, Panyimpenan Panyimpenan Buku Komik, Pasokan Poto, Pasokan Koin sareng Mata Artos, Toploader, jst.
MACA DEUI
*
PRODUK
Cina Anti-Statis Sangu Kertas LP Batin Sareng (gaya MOFI, percetakan khusus sayogi)
Cina Anti-Statis Sangu Kertas LP Batin Sareng (gaya MOFI, percetakan khusus sayogi)
1. Tilu-lapis, anti statis, baju lapang catetan premium. 2. Kertas krim 80gsm sareng poli liner anti statik 20micorn.
2020/08/23
Kantong rékor palastik
Kantong rékor palastik
1. Lengan kristal anu jelas jelas jelas. 2. BOPP atanapi Polipropilén.
2020/08/24
Anti statis buleud handap lp leungeun baju jero
Anti statis buleud handap lp leungeun baju jero
1. Anti-statis buleud leungeun baju jero. 2. Ukuranana pas pikeun rékaman sareng Gampang ngésérkeun rékor kana jaket.
2020/08/24
Lengan Pelindung Kartu Game Kualitas Tinggi
Lengan Pelindung Kartu Game Kualitas Tinggi
Kualitas premium, kajelasan luhur, panyegelan kuat, sareng motong anu pas.
2020/08/24
MACA DEUI
*
TENTANG KAMI
Pabrik urang didirikeun taun 2009.
Dongguan Continent Fame Packaging mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling propésional sareng éksportir persediaan hobi, produk utami kami nyaéta Record
& Alat Musik, Kaulinan
& Pasokan Kartu Olahraga, Pasokan Kartu Dagang, Pasokan Kartu Olahraga, Pasokan Buku Komik, Koin
& Pasokan Mata Artos, Telepon
& Poster
& Parabot Percetakan, Toploader. Perusahaan kami parantos ngadamel produk anu bermutu, biaya épéktip anu dirancang pikeun ngajagi, nyimpen, sareng ningalikeun koleksi. Kami narékahan pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman balanja anu pangsaéna pikeun sadaya kabutuhan pasokan hobi. Perusahaan kami tiasa nyayogikeun anjeun harga, kualitas, sareng jasa pangsaéna dina pasokan hobi.
  • 2009+
    Ngadegkeun Perusahaan
  • 200+
    Tanaga perusahaan
  • 2000+
    Daérah pabrik
  • OEM
    Solusi custom OEM
*
KASUS
Protein’s largest business needs.
Protein’s largest business needs.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante.
2019/12/31
Protein’s largest business needs.
Protein’s largest business needs.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante.
2019/12/31
Protein’s largest business needs.
Protein’s largest business needs.
Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante.
2019/12/31
MACA DEUI
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, nyerat ka kami